perjantai 1. tammikuuta 2010

Rotorua, 1.1.2010

Aurinkoista uutta vuotta!

Tiistaina ajoimme Tauposta aurinkoiseen, mutta haisevaan Rotoruaan. Kaupungin maasto on rikkipitoista, joten oikeasta suunnasta tuullessa jokainen voi tuntea nenassaan madan kananmunan sulotuoksun. Keskiviikkona vietimme vapaapaivaa kaupungilla tuliaisostoksia tehden, leirintaalueen uima-altaassa polskien ja erilaisia peleja pelaten.

Eilen torstaina aloitimme uudenvuoden juhlimisen myohaisella brunssilla, jonka jalkeen suuntasimme autojen keulat kohti Waikite Valleyn kuumia lahteita. Kuumat altaat olivat kuin sauna ja uima-allas yhdistettyna. Siihen kun lisaa viela taivaaalta porottavan auringon, niin kylla tuli kuuma! Muutamat jattivatkin altaat suosiolla valiin. Illalla kampasimme hiukset ja laitoimme partiopaidat paalle. Menimme gondolihissilla hienoon Skyline-maisemaravintolaan, jossa soimme uudenvuoden illallista herkkuja notkuvasta seisovasta pyodasta. Kello 13.00 Suomen aikaa nostimme maljan ja siirryimme uudelle vuosikymmenelle ensimmaisten joukossa.

Tanaan aamu valkeni jalleen aurinkoisena, ja tukahduttavasta teltasta oli pakko kompia ulos jo kahdeksan aikaan tavallista lyhyempien younien jalkeen. Nyt grillaillaan leirintaalueella ja kohta matka jatkuu kohti Otorohangaa ja Waitomo Caveseja.

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti